Zakelijke klant worden van de Badenman?

De Badenman is de logistieke organisatie achter een van de grootste retailorganisaties van Nederland. Vanuit ons mega magazijn leveren we dagelijks aan de grootste winkels in de sanitairwereld. Ook voor de zakelijke klant bieden we een aantal interessante voordelen. Zo profiteer je van persoonlijke inkoopkortingen, speciale betalingsvoorwaarden en verschillende mogelijkheden voor de levering:

  • Bedrijfsadres: levering op het bedrijf
  • Rechtstreeks bij de klant: alles op de plaats van bestemming op de dag van installatie
  • Afhalen in Waalwijk: de bestelling kan dezelfde dag nog worden opgehaald

Full Service

Naast het leveren van producten biedt De Badenman de unieke Full Service. Dat wil zeggen dat we onze klanten naast producten leveren, geheel kunnen ontzorgen. We denken graag mee in het complete proces van ontwerpfase tot en met montage. Liever zelf extra montage opdrachten ontvangen? Als Badenman-installateur al snel 10-30 opdrachten per jaar, afhankelijk van je wensen en planning. Het exact aantal opdrachten overleggen we natuurlijk altijd van tevoren. Kijk hier voor meer informatie en wordt ook Badenman! Momenteel verzorgt De Badenman de montage van badkamers voor sanitairwinkels als Brugman, Saniweb.nl, Piet Klerkx, Grando, Wooning, SVEA en Sanidirect. Hiervoor schakelen we enkel professionele, zelfstandige installateurs in.

Bovendien kan De Badenman jou als installateur veel tijd en moeite besparen door te ondersteunen in het keuzeproces van de klant. Zodra je een zakelijk account bij ons hebt vind je onder je eigen dashboard een handig afsprakenformulier. Laat de gegevens van je klant bij ons achter. Zodra wij de gegevens hebben ontvangen maken we met de klant een afspraak in een van onze winkels. Daar zal een van onze specialisten een professioneel en deskundig advies geven. Wanneer de klant overgaat tot aankoop ontvang je als installateur een interessante provisie! Uiteraard behoud je de montageopdracht zelf.