De Badenman Groothandel

De Badenman is de full service groothandel voor alle installatiebedrijven binnen Nederland. We zijn onderdeel van Nederlands grootste retailorganisatie in de sanitairmarkt. Van installatiematerialen tot volledige badkamers, we hebben alles om de badkamer succesvol te kunnen installeren. Doordat we als groothandel een complete en overzichtelijke online shop aanbieden, zorgen we ervoor dat het onder andere voor montagebedrijven erg fijn is om bij te bestellen wanneer dat voor hen uitkomt.

De B2B webshop is er speciaal voor de partners van De Badenman. Daar horen de externe installateurs natuurlijk ook bij. Bestellen wordt een fluitje van een cent. Orders van gelieerde montagebedrijven kunnen op ieder gewenst adres geleverd worden, dus ook rechtstreeks bij de klant.
Mark van Weert
Badenman sinds 2012

Voordelen

  • Alles om de badkamer succesvol te kunnen installeren
  • Snel bestellen
  • Snel bezorgd
  • Gratis bezorging & retourneren
  • Levering op elke gewenst adres
  • Gerichte levertijden
  • Scherpe prijzen & interessante inkoop - en betalingsvoorwaarden
  • Meer dan 105.000 producten
Dankzij de gerichte levertijden weet je zelfs bij een bestelling buiten kantooruren direct wanneer het betreffende onderdeel geleverd wordt. Dat betekent dus ook direct duidelijkheid voor de klant!
Kees Bos
Badenman sinds 2010
Extra voordeel krijgen
Zakelijke klant worden

Zakelijke klant

Voor de zakelijke Badenman klant bieden we een aantal interessante voordelen. Zo profiteer je van persoonlijke inkoopkortingen, speciale betalingsvoorwaarden en verschillende mogelijkheden voor de levering. Meer weten? Kijk hier voor meer informatie.

De Badenman biedt Full Service. Dat wil zeggen dat we onze klanten geheel kunnen ontzorgen. Zo leveren we niet alleen de producten op de gewenste plek, maar denken we ook graag mee in het complete proces. Van ontwerpfase tot en met de montage. Hiermee proberen we onze zakelijke klanten veel tijd en moeite te besparen.
David Sahin
Badenman sinds 2015