Wij zijn De Badenman

De Badenman is de logistieke organisatie achter een van de grootste retailorganisaties van Nederland. We werken onder andere voor de sanitairwinkels van Wooning, Brugman, SVEA, Piet Klerkx, Sanidirect en Saniweb.nl. We verzorgen het ontwerp, de bestelling, levering en montage van badkamers, toiletruimtes en tegelvloeren.
Monteren doen we met onze eigen monteurs en een groot netwerk van zelfstandige montagebedrijven. Dagelijks zijn er meer dan 500 monteurs aan het werk om onze klanten blij te maken met een prachtige nieuwe badkamer. Ook de service houden we in eigen hand.

Behalve het monteren van een nieuwe badkamer biedt De Badenman ook oplossingen om het verbouwen van de badkamer nog gemakkelijker te maken. Denk bijvoorbeeld aan het huren van een (tijdelijke) mobiele badkamer of een afvalcontainer.

Je bent bij De Badenman aan het juiste adres als je;

  • Een sanitair groothandel met jarenlange ervaring zoekt
  • Een badkamer gaat installeren voor een klant
  • Graag advies ontvangt van één van onze specialisten
  • Als installateur jaarlijks meer opdrachten wil

Naast onze particuliere klanten bedienen wij ook de zakelijke markt. Zakelijke klanten bestellen eenvoudig via onze webshop. Bestellingen worden, indien gewenst, direct bij de klant thuis geleverd. Afhalen in Waalwijk kan natuurlijk ook. Meer over de mogelijkheden om zakelijke klant te worden lees je op de groothandel pagina.

Wordt jij ook Badenman?

Wij zijn altijd op zoek naar zelfstandig installateurs voor het plaatsen van badkamers en toiletten bij onze klanten. Heb je minimaal twee jaar ervaring met het installeren van sanitair, is het leveren van de hoogst mogelijke kwaliteit voor u ook vanzelfsprekend en spreekt u goed Nederlands? Dan bent u misschien wel de juiste Badenman voor ons! Lees meer