Ook badenman worden?

Wij zijn altijd op zoek naar zelfstandig installateurs voor het plaatsen van badkamers en toiletten bij onze klanten. Heb je minimaal twee jaar ervaring met het installeren van sanitair, is het leveren van de hoogst mogelijke kwaliteit voor u ook vanzelfsprekend en spreekt u goed Nederlands? Dan bent u misschien wel de juiste Badenman voor ons!

  • Kosteloze samenwerking
  • Werken op commissiebasis
  • 10 tot 30 badkamers per jaar

De B2B webshop is er speciaal voor de partners van De Badenman. Daar horen de externe installateurs natuurlijk ook bij. Bestellen wordt een fluitje van een cent. Orders van gelieerde montagebedrijven kunnen op ieder gewenst adres geleverd worden, dus ook rechtstreeks bij de klant.
Mark van Weert
Badenman sinds 2012

Voordelen

De Badenman is onderdeel van De Mandemakers Groep en is maker van badkamers en tegelvloeren. Momenteel verzorgt De Badenman de montage van badkamers voor sanitairwinkels als Brugman, Piet Klerkx, Wooning en Sanidirect. Dat betekent dat er per week tientallen badkamers geïnstalleerd moeten worden! Hiervoor schakelt De Badenman alleen zelfstandige bedrijven in.

Het gaat bij deze opdrachten meestal om de plaatsing van middelgrote tot grote badkamers en toiletruimtes. Een montageopdracht wordt door De Badenman aangenomen en berekend en vervolgens aan u aangeboden. Als badkamerinstallateur van De Badenman kunt u rekenen op zo’n 10 tot 30 badkamers per jaar, afhankelijk van uw wensen en planning. Hierbij werkt u op commissiebasis. Aan de samenwerking met De Badenman zijn voor u verder geen kosten verbonden.

Bent u al in gesprek met een klant maar moet de daadwerkelijke keuze voor het sanitair nog gemaakt worden? Als u voor De Badenman aan de slag gaat ontvangen we u graag in een van onze showrooms om samen het traject verder vorm te geven. Vanwege de omvang van De Badenman is er namelijk altijd wel een vestiging in de buurt.

  • 10 tot 30 badkamers per jaar
  • Geen kosten
  • Altijd een vestiging in de buurt

Dankzij de gerichte levertijden weet je zelfs bij een bestelling buiten kantooruren direct wanneer het betreffende onderdeel geleverd wordt. Dat betekent dus ook direct duidelijkheid voor de klant!
Kees Bos
Badenman sinds 2010

MEK regeling

Breng een klant bij ons onder die daadwerkelijk een badkamer/toiletruimte of tegelvloer aanschaft en ontvang 7% van de totale verkoopprijs!

De Badenman kan jou als installateur veel tijd en moeite besparen door te ondersteunen in het keuzeproces van de klant. Zodra je een zakelijk account bij ons het vind je onder je eigen dashboard een handig afsprakenformulier. Laat de gegevens van je klant bij ons achter. Zodra wij de gegevens hebben ontvangen maken we met de klant een afspraak in een van onze winkels. Daar zal een van onze specialisten een professioneel en deskundig advies geven. Wanneer de klant overgaat tot aankoop ontvang je als installateur een interssante provisie! Uiteraard behoud je de montageopdracht zelf.

De Badenman biedt Full Service. Dat wil zeggen dat we onze klanten geheel kunnen ontzorgen. Zo leveren we niet alleen de producten op de gewenste plek, maar denken we ook graag mee in het complete proces. Van ontwerpfase tot en met de montage. Hiermee proberen we onze zakelijke klanten veel tijd en moeite te besparen.
David Sahin
Badenman sinds 2015

Criteria

Als badkamerinstallateur van De Badenman dient u te beschikken over minimaal twee jaar ervaring met het installeren van badkamers en sanitair. Ook is voldoende kennis van de Nederlandse taal vereist zodat u goed met de klant kunt communiceren. Wij bekijken verder graag een aantal door u opgeleverde projecten om te beoordelen of u hetzelfde kwaliteitsniveau hanteert als De Badenman.