• Vóór 13:00 besteld, morgen bezorgd*
  • Gratis bezorging vanaf €50
  • Scherpe prijzen
  • Meer dan 105.000 producten

Service & garantie

Bij De Badenman werken we enkel met gerenommeerde partners. Ons assortiment bestaat daarom enkel uit A-merken van de beste kwaliteit. Al onze producten voldoen aan onze strenge kwaliteitsnormen. Daarom bieden we altijd minimaal 3 jaar garantie op onze producten. Is er onverhoopt toch iets niet goed gegaan met de levering, of voldoet het product niet aan de verwachtingen? Neem dan altijd contact met ons op.

Hoe kan ik een artikel bestellen?

Om te bestellen bij de Badenman heb je geen account nodig. Onze webshop is voor iedereen toegankelijk. Zakelijke klanten kunnen zich aanmelden als klant en ontvangen een speciaal zakelijke account.

Alles over het plaatsen van een bestelling, de betaling en bezorging vind je op onze pagina bestellen. Je mag natuurlijk ook altijd mailen naar info@badenman.nl. Onze experts geven graag antwoord op vragen over onze producten of het bestelproces.

We zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur.

Klantenservice

Unieke services

Behalve het monteren van een nieuwe badkamer biedt De Badenman ook oplossingen om het verbouwen van de badkamer nog gemakkelijker te maken. Denk bijvoorbeeld aan het huren van een (tijdelijke) mobiele badkamer of een afvalcontainer. Neem voor meer informatie over deze services contact met ons op.

Garantie

De Badenman biedt minimaal 3 jaar garantie op fabrieksfouten. Op sommige merken zit zelf een langere garantie.

Wat te doen bij schade?

Controleer de bestelling altijd grondig tijdens of vlak na levering. Hebben de producten schade opgelopen voor of tijdens de levering? Meld dit zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 48 uur na levering aan ons, dan gaan wij direct op zoek naar de juiste oplossing.

Niet tevreden over een product over andere vragen?

Voor alle particuliere bestellingen geldt een bedenktijd van 14 dagen. Niet tevreden en wil je het product ruilen of retourneren of heb je andere vragen? Neem contact op met ons via info@badenman.nl.

  • Vóór 13:00 besteld, morgen bezorgd*
  • Gratis bezorging vanaf €50
  • Scherpe prijzen
  • Meer dan 105.000 producten