• Vóór 17:00 besteld, morgen bezorgd*
  • Gratis bezorging vanaf €50
  • Scherpe prijzen
  • Meer dan 105.000 producten

Online Groothandel

De Badenman is de full service groothandel voor alle installatiebedrijven binnen Nederland. We zijn onderdeel van Nederlands grootste retailorganisatie in de sanitairmarkt. Van installatiematerialen tot volledige badkamers, we hebben alles om de badkamer succesvol te kunnen installeren. Doordat we als groothandel een complete en overzichtelijke online shop aanbieden, zorgen we ervoor dat het onder andere voor montagebedrijven erg fijn is om bij te bestellen wanneer dat uitkomt, en niet wanneer dat nog kan. De B2B webshop is er speciaal voor de partners van De Badenman. Daar horen de externe installateurs natuurlijk ook bij. Bestellen wordt een fluitje van een cent. Orders van gelieerde montagebedrijven kunnen op ieder gewenst adres geleverd worden, dus ook rechtstreeks bij de klant. Dankzij de gerichte levertijden weet je zelfs bij een bestelling buiten kantooruren direct wanneer het betreffende onderdeel geleverd wordt. Dat betekent dus ook direct duidelijkheid voor de klant!

Hoe werkt het?

Het aanmelden in onze webshop is voor iedereen toegankelijk en geheel kosteloos. Particuliere klanten kunnen bestellen met of zonder account. Zakelijke klanten kunnen na aanmelding gebruik maken van het zakelijke platform om te kunnen profiteren van de de interessante zakelijke inkoop- en betalingsvoorwaarden. Hierbij bieden we tevens de mogelijkheid om extra opdrachten te ontvangen. Hieraan zijn geen extra kosten verbonden.

  1. Maak een account aan in onze webshop.
  2. Neem contact op met ons op via 0416 - 675 421 of mail naar info@badenman.nl. Wij zorgen ervoor dat alle zakelijke gegevens correct in ons systeem staan en bespreken de inkoop- en betalingsvoorwaarden. Om het bedrijf te verifiëren vragen we naar een uittreksel van de KVK. Zodra alle voorwaarden aan de account zijn gekoppeld ontvang je bericht van ons.
  3. Bestel eenvoudig & snel via onze webshop

Zakelijke klant worden?

Voor de zakelijke Badenman klant bieden we een aantal interessante voordelen. Zo profiteer je van persoonlijke inkoopkortingen, speciale betalingsvoorwaarden en verschillende mogelijkheden voor de levering. Kijk hier voor meer informatie.

  • Vóór 17:00 besteld, morgen bezorgd*
  • Gratis bezorging vanaf €50
  • Scherpe prijzen
  • Meer dan 105.000 producten