• Vóór 17:00 besteld, morgen bezorgd*
 • Gratis bezorging vanaf €50
 • Scherpe prijzen
 • Meer dan 105.000 producten

Ook badenman worden?

Wij zijn altijd op zoek naar zelfstandig installateurs voor het plaatsen van badkamers en toiletten bij onze klanten. Heb je minimaal twee jaar ervaring met het installeren van sanitair, is het leveren van de hoogst mogelijke kwaliteit voor u ook vanzelfsprekend en spreekt u goed Nederlands? Dan bent u misschien wel de juiste Badenman voor ons!

 • Kostenloze samenwerking
 • Werken op commissiebasis
 • 10 to 30 badkamers per jaar

Etiam eleifend justo a felis iaculis cursus. Pellentesque at erat sit amet ipsum aliquam rutrum id interdum nibh. Praesent tempus sem nisi, eget tristique metus venenatis in. Integer nec ipsum tortor.
Mark van Weert
Badenman sinds 2012

Voordelen

De Badenman is onderdeel van De Mandemakers Groep en is maker van badkamers en tegelvloeren. Momenteel verzorgt De Badenman de montage van badkamers voor sanitairwinkels als Brugman, Piet Klerkx, Wooning en Sanidirect. Dat betekent dat er per week tientallen badkamers geïnstalleerd moeten worden! Hiervoor schakelt De Badenman alleen zelfstandige bedrijven in.

Het gaat bij deze opdrachten meestal om de plaatsing van middelgrote tot grote badkamers en toiletruimtes. Een montageopdracht wordt door De Badenman aangenomen en berekend en vervolgens aan u aangeboden. Als badkamerinstallateur van De Badenman kunt u rekenen op zo’n 10 tot 30 badkamers per jaar, afhankelijk van uw wensen en planning. Hierbij werkt u op commissiebasis. Aan de samenwerking met De Badenman zijn voor u verder geen kosten verbonden.

Bent u al in gesprek met een klant maar moet de daadwerkelijke keuze voor het sanitair nog gemaakt worden? Als u voor De Badenman aan de slag gaat ontvangen we u graag in een van onze showrooms om samen het traject verder vorm te geven. Vanwege de omvang van De Badenman is er namelijk altijd wel een vestiging in de buurt.

 • 10 tot 30 badkamers per jaar
 • Geen kosten
 • Altijd een vestiging in de buurt

Ut euismod velit nec tellus pretium porta. Ut nibh odio, vehicula et vestibulum sit amet, viverra sed felis. Nam lorem dui, suscipit convallis varius eget, volutpat quis velit. Vivamus quis nunc diam. Vivamus placerat, purus vitae consectetur bibendum, mi ligula laoreet felis, vel ultrices turpis metus eu libero. Etiam in lectus dolor. Donec libero urna, sagittis vitae commodo eget, facilisis at nisi.
Kees Bos
Badenman sinds 2010

Afspraak voor je klant
Afspraak maken

MEK regeling

Breng een klant bij ons onder die daadwerkelijk een badkamer/toiletruimte of tegelvloer aanschaft en ontvang 7% van de totale verkoopprijs! Lees meer over de MEK regeling en de voorwaarden.

De Badenman kan jou als installateur veel tijd en moeite besparen door te ondersteunen in het keuzeproces van de klant. Zodra je een zakelijk account bij ons het vind je onder je eigen dashboard een handig afsprakenformulier. Laat de gegevens van je klant bij ons achter. Zodra wij de gegevens hebben ontvangen maken we met de klant een afspraak in een van onze winkels. Daar zal een van onze specialisten een professioneel en deskundig advies geven. Wanneer de klant overgaat tot aankoop ontvang je als installateur een interssante provisie! Uiteraard behoud je de montageopdracht zelf.

Suspendisse luctus, nulla a mattis fringilla, lorem sem congue risus, sit amet volutpat turpis lectus non ipsum. Nullam ut libero id lorem tristique tristique. Vivamus ullamcorper semper lorem. Praesent nec congue mi. Vivamus sit amet odio libero.
David Sahin
Badenman sinds 2015

Criteria

Als badkamerinstallateur van De Badenman dient u te beschikken over minimaal twee jaar ervaring met het installeren van badkamers en sanitair. Ook is voldoende kennis van de Nederlandse taal vereist zodat u goed met de klant kunt communiceren. Wij bekijken verder graag een aantal door u opgeleverde projecten om te beoordelen of u hetzelfde kwaliteitsniveau hanteert als De Badenman.

Kom jij ons team versterken
Badenman worden

 • Vóór 17:00 besteld, morgen bezorgd*
 • Gratis bezorging vanaf €50
 • Scherpe prijzen
 • Meer dan 105.000 producten